Kik vagyunk mi

Csak néhány álmodozó

Kisfiú voltam amikor először láttam kamerát működés közben. Egy bácsi jött levideózni a családunkat. Azóta is az egyik legcsodálatosabb találmánynak tartom. Olyan gondolatokat és érzéseket lehet átadni másoknak általa, amit szavakkal lehetetlen. Hasonló álmodozókkal dolgozok együtt, máshogy nem is menne. Ezt a szakmát csak nagy szeretettel és alázattal lehet vinni.

Mit csinálunk

Átadunk

Átadunk.  Az ügyfélnek is van egy álma, lehet hogy az is gyermekkorban kezdődött. Ezt az álmot segítünk érthetővé tenni a célcsoportja számára. Egy sztori, egy jól elkészített videó, képes megmozgatni a nézőt érzelmileg is. Átadjuk a te álmodat az ügyfeleidnek, és megértetjük velük szolgáltatásod vagy terméked célját, lényegét.

Miért válassz minket?

Mert Mind Álmodozók Vagyunk

Minden vállalkozás, álmokból születik meg. Álmodóik nélkül nem léteznének a legzseniálisabb ötletek. Viszont a zseniális ötletekből is lehet hatalmas bukás és érdektelenség, ha nem szólítjuk meg a célcsoportunkat. Így aztán a közlésben szeretnénk neked segíteni, korszerű minőségi reklám anyaggal. A terméked és szolgáltatásod megérdemli hogy ne egy mobiltelefonos amatőr hirdetést kapjon. Jó ha az ügyfél bizalmat érez a terméked, szolgáltatásod irányába. Ha látja hogy komoly energiát fektettél a bemutatásába, feltételezni fogja hogy amit árulsz is megkapta a kellő odafigyelést.

  • Ha van egy jó szolgáltatásod és elképzelésed egy reklámfilmről, jó helyen keresel.

  • Ha úgy érzed hogy nem tudod hogyan szólítsd meg az ügyfeleidet, szintén jó helyen jársz, hiszen konzultáció után személyre szabott ajánlatot adunk a probléma megoldásában.

  • Maximalista hozzáállásunk ebben a helyzetben előny. Előny, a többi piacon versenyzővel szemben. Nekünk, és ezáltal neked is.
_F7A2902